Outfit van Ezio nu gratis in Assassin's Creed Valhalla te krijgen

News
woensdag, 11 augustus 2021 om 17:30
assassins creed brotherhoodf1628694652
Ezio Auditore da Firenze is vandaag de dag voor velen nog steeds één van de favoriete assassins uit de franchise. Vanaf nu kan je ook Assassin’s Creed Valhalla spelen in zijn outfit.
Hoewel de verschillende assassins over het algemeen geen overlap hebben in hun tijdperk met andere protagonisten uit de serie, zijn er wel vaak mogelijkheden om in je huid van een andere assassin te stappen in de games. Of ten minste, de outfit van een andere assassin.
En dat is nu ook het geval voor Assassin’s Creed Valhalla. Je kan nu namelijk de outfit van Ezio Auditore da Firenze, de main character uit Assassin’s Creed II, Brotherhood en Revelations, krijgen in de nieuwste titel uit de franchise. Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt via Twitter.
Je hoeft bovendien niet je portemonnee te trekken voor de outfit van Ezio, gebaseerd op zijn uniform uit Assassin’s Creed Brotherhood. Via Ubisoft Connect kan je namelijk de zogeheten Ezio Legacy Outfit helemaal gratis krijgen. De enige voorwaarde die de ontwikkelaar stelt is dat je twee Assassin’s Creed games gespeeld moet hebben. Ben je naast Assassin's Creed Valhalla dus ook aan de slag gegaan met een andere titel uit de franchise, dan kan je de nieuwe outfit nu scoren!

Nieuwe uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla

Naast de outfit voor Ezio zijn er nog meer mooie dingen voor spelers van Assassin’s Creed Valhalla. Vanaf 12 augustus is namelijk The Siege of Paris DLC te spelen. Daarvoor moet je in het bezit zijn van de Season Pass of je kan de uitbreiding los aanschaffen.
In The Siege of Paris gaat Eivor naar Francia toe, om daar samen met een andere clan van vikings het op te nemen tegen Charles the Fat en - zoals de naam al verklapt - Parijs te belegeren. In onze review werd de nieuwe uitbreiding beloond met een mooie 8.5.
Wil je niks missen van alle content en nieuws over Assassin's Creed Valhalla? Houd dan goed onze speciale Assassin's Creed-pagina in de gaten hier op XGN.nl!

Populair Nieuws