Life is Strange Remastered Collection uitgesteld naar 2022

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 9:30
2021 06 13 life is strange remastered collectionf1623615935
Het jaar van uitgestelde games zet maar door. Ontwikkelaar Deck Nine kondigt namelijk aan dat de Life is Strange Remastered Collection is uitgesteld naar 2022. De game had oorspronkelijk moeten verschijnen op 30 september 2021.
Wel komt er nog steeds een release rondom Life is Strange op 30 september. In plaats van de Remastered Collection komt nu namelijk de post-launch DLC "Wavelengths" uit op 30 september. Dit is de DLC voor Life is Strange True Colors, de game die op 10 september verschijnt. De DLC speelt zich een jaar voor Life is Strange True Colors af en richt zich op Steph Gingrich, een personage dat ook in de oorspronkelijke game te vinden was.
De reden voor het uitstellen van de Remastered Collection legt ontwikkelaar Deck Nine duidelijk uit. De pandemie veroorzaakt nog steeds problemen voor de productie en om de "extra druk weg te halen bij de ontwikkelaars" is besloten om de Life is Strange Remastered Collection uit te stellen naar 2022. De game moet nu vroeg in 2022 verschijnen. De game staat nog steeds gepland voor PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One en Stadia, terwijl een Nintendo Switch versie nog later verschijnt op een nader te bepalen datum.
Check hieronder de Tweet van Deck Nine.

Life is Strange Remastered Collection poetst pareltjes

In de Life is Strange Remastered Collection zitten twee games gebundeld in een opgepoetst jasje. Het betreft de oorspronkelijke game waarin je als Max speelt en Life is Strange: Before The Storm. Laatstgenoemde speelt zich wat jaartjes af voor Life is Strange waarbij het Chloe is die je onder de knoppen krijgt. Beide games werden zeer goed ontvangen bij de oorspronkelijke release en de nieuwe versie wil daar met verbeterde animaties en grafische upgrades nog een schepje bovenop doen.

Populair Nieuws