‘The Mandalorian seizoen 3 release sneller dan verwacht’

News
dinsdag, 12 april 2022 om 13:30
mandalorian baby yoda the childf1603460072
Veel Star Wars-fans wachten in spanning af wanneer The Mandalorian seizoen 3 verschijnt. De verwachting was heel lang dat het tegen het einde van 2022 zou verschijnen. Maar acteur Giancarlo Esposito blijkt daar anders over te denken.
Giancarlo Esposito is momenteel bezig met een rondje persoptredens voor het laatste seizoen van Better Call Saul. Maar daarbij krijgt hij natuurlijk ook hier en daar een vraag over andere projecten waar hij in speelt. Zo werd hij in The Rich Eisen Show ondervraagd over de release van The Mandalorian seizoen 3, waarin hij zijn rol als Moff Gideon weer oppakt.
Esposito had een opvallende update over de timing van de release. Hij denkt namelijk dat de release maanden eerder is dan tot dusver werd verwacht:

Wanneer verwachten we The Mandalorian seizoen 3?

Hoewel Giancarlo Esposito waarschijnlijk wel het nodige weet over de productie en post-productie van The Mandalorian, kunnen we ons afvragen of zijn inschatting wel klopt. De opnames van het nieuwe seizoen zijn pas net afgerond. Ook is het releaseschema van Disney+ in de zomer al best vol, met onder andere Obi-Wan Kenobi, Ms. Marvel en Andor.
Uiteraard kan er geschoven worden met releasedata, maar toch is het ook mogelijk dat Esposito ernaast zit en er niet meer dan bijvoorbeeld een trailer verschijnt in de zomer. Wel krijgen we binnen afzienbare tijd een update over de serie. The Mandalorian krijgt namelijk een eigen panel tijdens Star Wars Celebration, dat plaatsvindt van 26 tot en met 29 mei.