Breaking Bad-sterren zijn terug in Better Call Saul

News
maandag, 11 april 2022 om 16:30
better call saulf1638522248
Het laatste seizoen van de Breaking Bad-spinoff staat voor de deur. De serie is een prequel, maar dit laatste seizoen zal zich min of meer gelijktijdig met het eerste seizoen van Breaking Bad afspelen. Er wordt dan ook al een tijdje gespeculeerd dat Walter White en Jesse Pinkman in dit laatste seizoen te zien zullen zijn.
De vraag of Walter White (Bryan Cranston) en Jesse Pinkman (Aaron Paul) gaan opduiken in Better Call Saul is onlangs beantwoord. Tijdens een panel heeft Peter Gould, één van de bedenkers van Better Call Saul, er geen doekjes om gewonden, zo meldt Variety. Het antwoord is ja, de twee hoofdrolspelers van Breaking Bad zitten in Better Call Saul:
Bob Odenkirk, die Saul Goodman speelt, wilde op de onthulling inhaken. Hij begon te zeggen dat er nog meer was, maar werd snel afgekapt.

Walter White en Jesse Pinkman geen onverwachte gasten

Het hing al even in de lucht dat Walt en Jesse terug zouden komen. Eén van de bedenkers van Better Call Saul en Breaking Bad liet in een interview vóór het panel al vallen dat het doodzonde zou zijn om de serie te beëindigen zonder dat Bryan Cranston en Aaron Paul een gastoptreden kregen.
Bob Odenkirk laat weten dat het gastoptreden toch verrassend zal zijn. Volgens hem zullen kijkers na afloop van Better Call Saul weer zin hebben om Breaking Bad opnieuw te kijken. Aangezien Breaking Bad gezien wordt als één van de beste series ooit, is dat geen straf.