‘The Mandalorian seizoen 3 release is al in 2022'

News
woensdag, 09 februari 2022 om 16:30
the mandalorianf1642078462
Een nieuw gerucht suggereert dat The Mandalorian seizoen 3 al in december 2022 in première gaat. Dat is twee jaar na de finale van seizoen 2, maar wel sneller dan verwacht.
Volgens TVLine gaat The Mandalorian seizoen 3 rond Kerstmis in première op Disney+. Dit zou overeenkomen met eerdere releasedata voor The Mandalorian en andere series van Star Wars. Het is alleen niet duidelijk of TVLine dit nieuws bevestigt vanwege een interne bron bij Disney of dat dit een gespeculeerde releasedatum is.
De première van The Mandalorian seizoen 3 in december 2022 zou aansluiten bij de afgelopen twee seizoenen van de serie. Het eerste seizoen ging in november 2019 in première en seizoen 2 in oktober 2020. Beide seizoenen eindigden wel in december. Wat opvallend is, is dat sinds Star Wars is overgenomen door Disney elke Star Wars-film is verschenen in december. De trend zou zich eigenlijk voortzetten met de release van Rogue Squadron op 23 december 2023, maar deze film zal naar verluidt vertraging op hebben gelopen vanwege creatieve meningsverschillen.

2022 wordt een groot jaar voor Star Wars

Hoewel we nog moeten afwachten of het derde seizoen echt in december zal verschijnen, is Disney nog steeds van plan om meer Star Wars-series dit jaar uit te brengen. Nadat The Book of Boba Fett is afgerond, is er ook sterk het vermoeden dat de serie van Obi-Wan Kenobi in mei in première zal gaan, mogelijk op Star Wars Day (4 mei). Het tweede seizoen van Bad Batch zal naar verwachting ook in de zomer worden uitgezonden. Tot slot zal Star Wars Andor ergens tussen juli en september in première gaan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties