Releasedatum Ms. Marvel op Disney+ bekendgemaakt

News
dinsdag, 15 maart 2022 om 18:00
ms marvel logof1647360908
We kunnen binnenkort weer in onze handen wrijven want we krijgen weer een nieuwe Marvel serie op Disney+. De eerste trailer en de releasedatum zijn nu bekendgemaakt door Disney.
De laatste tijd hebben we veel content gekregen als het gaat om superhelden. Niet alleen zijn er veel dingen uitgekomen, er staan ook nog een aantal hele leuke dingen op de planning. Zo is onlangs de film The Batman uitgekomen en is het bijna tijd voor Moon Knight. Toch heeft Marvel ervoor gekozen ons nog veel meer content te geven en verschijnt er binnenkort iets heel leuks op Disney+
Misschien ken je haar al van haar rol in de Marvel Avengers game, maar binnenkort kunnen we gaan genieten van een nieuwe Disney+ serie over Ms. Marvel. De serie verschijnt op 8 juni op Disney+ en zal dan moeiteloos te streamen zijn. De eerste trailer voor Ms. Marvel is ook al uitgebracht en de serie lijkt zich te richten op een iets jonger publiek.

Een nieuwe generatie superhelden

Kamala Khan, beter bekend als haar alter ego Ms. Marvel, maakte haar debuut in de Captain Marvel stripboeken. Je kunt haar misschien kennen van haar enthousiasme over de Avengers. Want dat is het nou precies, Kamala Khan was dol op alles wat maar met de Avengers te maken had en ging in de game ook als superfan langs bij haar helden. De stripboeken-reeks werd erg positief ontvangen en was dan ook een prima concept voor een eigen serie.
Hoewel Kamala opkijkt naar alle Avengers, is er één superheld die er voor haar uitspringt en dat is niemand minder dan Captain Marvel. Het zou dan ook zomaar kunnen dat we Brie Larson een kleine rol zien spelen in de Disney+ serie.