Star Wars Andor seizoen 2 per ongeluk bevestigd door acteur

News
woensdag, 09 februari 2022 om 11:00
Het eerste seizoen van Star Wars Andor moet nog verschijnen op Disney+, maar het lijkt erop dat de productie er geen gras overheen laat groeien. Volgens acteur Stellan Skarsgard gaat het filmen van seizoen 2 binnenkort namelijk al beginnen.
Sinds Disney de rechten van Star Wars heeft overgenomen, is het enorme mediabedrijf druk bezig geweest om het geliefde universum nog veel verder uit te breiden. Zo hebben we spin-off films gezien als de origin story van Han Solo en Rogue One: A Star Wars Story, dat een plothole van Star Wars: A New Hope oplost.
Rogue One zorgde daarnaast ook voor een hoop nieuwe personages in de franchise, waaronder Cassian Andor, een Captain aan de kant van de Rebels. Het karakter was zo’n succes dat hij binnenkort zijn eigen serie krijgt op Disney+ en dat blijft blijkbaar niet bij één seizoen.
In gesprek met Collider laat Stellan Skarsgard, die ook een rol heeft in de Star Wars-serie, weten dat de show binnenkort al gaan beginnen aan seizoen 2. Dat is opvallend, want een tweede seizoen is nooit officieel bevestigd door Disney.

De spannende avonturen van Andor

Hoe het verhaal van Star Wars Andor er precies uit gaat zien, dat is nog niet bekend. Wel is het bekend dat het gaat om een prequel serie, waarbij we een kijkje krijgen in de rebelse werkzaamheden van Andor voor de gebeurtenissen in Rogue One. De protagonist zal opnieuw gespeeld worden door Diego Luna (naast Rogue One bekend van Narcos: Mexico) en naar verluidt zal ook Ben Mendelsohn weer verschijnen.

Populair Nieuws