Releasedatum Obi-Wan Kenobi-serie mogelijk gelekt

News
maandag, 07 februari 2022 om 13:30
De aankomende Star Wars-serie over Obi-Wan Kenobi komt mogelijk al snel naar Disney+. De releasedatum werd gelekt in een tweet van een topman bij Disney, die inmiddels al is verwijderd.
De releasedatum voor de Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+ is mogelijk gelekt. Brandon San Giovanni, een topman bij Disney, heeft dit namelijk getweet. Zo stond er in de tweet dat de serie in mei zal verschijnen, maar toen publicaties de tweet begonnen op te merken, werd de tweet verwijderd. Daarnaast heeft de topman zijn account privé gemaakt.
Het is mogelijk dat de serie op 4 mei zal verschijnen, aangezien dit ook Star Wars Day is. The Hollywood Reporter voegde er ook aan toe dat 'hun eigen bronnen het gerucht bevestigen, maar het is natuurlijk niet officieel totdat het officieel is'. Andere fans denken dat de tweet mogelijk over de Obi-Wan Kenobi-strip gaat.
De serie speelt zich af tien jaar na Star Wars: Episode III — Revenge of the Sith. Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) leeft onder de schuilnaam Ben Kenobi en waakt op afstand over Luke Skywalker, die verstopt moet blijven voor zijn vader, Darth Vader. Darth Vader zal ook in de serie verschijnen en wordt gespeeld door Hayden Christensen. De acteur speelde eerder al Anakin Skywalker en veranderde in het eind van Episode III in de bekende en angstaanjagende villain.

Concept art Obi-Wan Kenobi

De Disney+-serie zal zes afleveringen krijgen. Er is nog geen trailer vrijgegeven, maar Disney heeft wel concept art gedeeld, hierin zien we een confrontatie tussen Obi-Wan en Darth Vader.

Populair Nieuws