The Last of Us showrunner werkt aan Pirates of the Caribbean

News
dinsdag, 05 september 2023 om 14:00
pirates of the caribbeanf1590680198
Het is alweer een tijd geleden dat er voor het laatst een Pirates of the Caribbean-film verscheen. Maar geruchten over een nieuwe film zijn nooit helemaal gaan liggen. Nu onthult de showrunner van HBO’s The Last of Us dat hij aan een nieuwe Pirates of the Caribbean werkt.
De Pirates of the Caribbean-reeks lijkt al een tijdje op losse schroeven te staan. De relatie tussen Disney en Johnny Depp is momenteel niet bepaald goed, dus een nieuwe film in de franchise zou in ieder geval heel anders zijn dan we gewend zijn. Er zijn al een tijdje geruchten dat er aan twee scripts gewerkt wordt.
Eén daarvan blijkt afkomstig te zijn van Craig Mazin, bekend als schrijver en showrunner van Chernobyl en The Last of Us, zo onthult Mazin aan The LA Times. Hij werkt daarvoor samen met Ted Elliott, die meerdere Pirates of the Caribbean-fims schreef, waaronder Curse of the Black Pearl. Het duo zou zich in eerste instantie zorgen hebben gemaakt dat hun script te gek was, maar Disney wilde het toch uitwerken.
Helaas gebeurt er momenteel niet zoveel rondom de film. Het script is af, maar door de stakingen van acteurs en schrijvers in Hollywood kan de film niet daadwerkelijk gemaakt worden. Er zijn maar weinig producties die niet stil liggen vanwege de stakingen.

Ook nieuwe Pirates of the Caribbean met Margot Robbie?

De film van Mazin en Elliott is mogelijk één van twee nieuwe Pirates of the Caribbean-films. Er zou ook een film gemaakt worden met Margot Robbie in de hoofdrol. Die lijkt alleen wat verder weg dan het project van Mazin en Elliott.

Populair Nieuws

Laatste Reacties