Pirates of the Caribbean reboot heeft 'prioriteit' bij Disney

News
dinsdag, 06 juni 2023 om 13:30
pirates of the caribbeanf1590680198
De kans is zeer aanwezig dat we binnenkort een Pirates of the Caribbean reboot krijgen. Volgens Disney is de film momenteel een prioriteit bij het bedrijf.
Lange tijd hebben de Pirates of the Caribbean-films veel geld in het laatje gebracht bij Disney, met name dankzij de populariteit van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar toen de acteur verwikkeld raakte in een dispuut met ex-vrouw Amber Heard, wilde Disney niks meer te maken hebben met Depp.
De publieke opinie over Depp heeft nu weer een ommezwaai gemaakt, na de controversiële rechtszaak met Heard die live werd uitgezonden. Daardoor lijkt een nieuwe Pirates of the Caribbean-film ook weer op de rails te staan en misschien zelfs sneller dan verwacht.
Dat laat Walt Disney Studios Motion Picture Production president Sean Bailey weten in gesprek met The New York Times. De reboot van de franchise zou een prioriteit zijn.

“We denken dat we een heel goed en spannend verhaal hebben dat de eerdere films eer aan doet, maar ook iets anders te vertellen heeft.”

Keert Johnny Depp terug?

Het is alleen de vraag of Depp terugkeert voor de franchise. Tijdens de rechtszaak liet de acteur weten dat hij bezig was met een nieuw Pirates of the Caribbean-project, maar dat Disney hem had laten vallen, zes dagen nadat Heard een stuk had laten plaatsen in The Washington Post over huiselijk geweld. Door die actie zou Depp nooit terugkeren als Sparrow voor Disney.
Bailey probeert de acteur over te halen om toch wel weer terug te keren. Momenteel is Johnny Depp alleen ‘niet toegewijd’ aan het project, aldus de topman van Disney.

Populair Nieuws

Laatste Reacties