Komt er toch een Pirates of the Caribbean film met Margot Robbie?

News
zondag, 04 december 2022 om 14:30
pirates of the caribbeanf1590680198
Vorige maand liet Margot Robbie weten dat de Pirates of the Caribbean film waarin zij de hoofdrol zou spelen van de baan is, maar is dat wel zo? Producer Jerry Bruckheimer zegt nu van niet.
Wie denkt aan Pirates of the Caribbean, denkt hoogstwaarschijnlijk aan Johnny Depps kapitein Jack Sparrow. Disney besloot een aantal jaar terug toch een andere weg in te slaan en kondigde een film aan met Margot Robbie in de hoofdrol. Afgelopen maand liet Robbie weten dat de film er toch niet komt:

Nóg een Pirates of the Caribbean film in de maak

Volgens producer Jerry Bruckheimer is de film wél nog een optie, zo vertelt hij aan Collider. Er werd namelijk gelijktijdig aan nog een andere film in de franchise gewerkt. Disney besloot dat het beter was om verder te gaan met dat project, maar dat betekent volgens de producer niet dat de film met Margot Robbie er helemaal niet komt.
Waar de andere film overgaat is nog niet bekend. Ted Elliott, die de eerste vier films heeft geschreven, keert in ieder geval terug als schrijver. Dat doet hij niet alleen: hij krijgt versterking van Craig Mazin, de bedenker van Chernobyl.

Populair Nieuws

Laatste Reacties