The Last of Us serie genomineerd voor een opmerkelijke award

News
donderdag, 06 april 2023 om 12:30
go1 63d4e747ae799f1675513297
The Last of Us serie van HBO wordt door velen geprezen. De show krijgt nu alleen een nominatie voor een heel opvallende award bij de MTV Awards.
De games van Naughty Dog worden elke keer bijna unaniem goed ontvangen - behalve de PC-versie van The Last of Us Part 1 - maar het is altijd een grote gok om een geliefde titel te verfilmen. Maar met The Last of Us heeft het zeer goed uitgepakt. De show heeft ondertussen al meerdere records verbroken en er is groen licht gegeven voor een tweede seizoen.
De verwachting is dan ook dat The Last of Us serie het ook goed gaat doen bij verschillende award shows. Zo zijn er meerdere nominaties voor de show bij de MTV Movie Awards 2023. Bella Ramsey is genomineerd voor Breakthrough Performance voor haar rol als Ellie, Pedro Pascal voor Best Hero, samen hebben ze een nominatie voor Best Duo en The Last of Us is ook genomineerd voor Best Show.
In het lijstje is daarnaast een zeer opmerkelijke nominatie te vinden. Namelijk voor de award Best Kiss. Het gaat daarbij niet om twee romantische partners, maar om een mens en een Infected.

Een huiveringwekkende scene

Let op: dit gedeelte bevat spoilers over The Last of Us!
De nominatie in kwestie gaat over een scène in The Last of Us aflevering 2. Joel, Ellie en Tess (Anna Torv) bereiken het Capitoolgebouw in Boston. Maar in plaats van een groep Fireflies treffen ze een hoop doden aan. Het wordt daarnaast duidelijk dat Tess geïnfecteerd is.
Om Joel en Ellie tijd te gunnen voor een horde aan Infected die eraan komen, legt ze een valstrik klaar. Het gaat alleen niet zo soepel als gedacht en één van de Infected komt op Tess af, die door middel van een ‘zoen’ haar probeert te infecteren. De scène is huiveringwekkend en ook controversieel, omdat die niet in de game zat. Het is daarom een opmerkelijke nominatie voor de prijs van Best Kiss.

Populair Nieuws

Laatste Reacties