The Last of Us serie breekt alweer een nieuw record

News
dinsdag, 07 maart 2023 om 17:30
pedro pascal bella ramsey 3f1678205410
The Last of Us serie doet het enorm goed op HBO Max. Eerder heeft de show al een record verbroken en daar is het nu nog eens overheen gegaan.
Sinds afgelopen zondag kunnen kijkers op HBO Max genieten van de achtste aflevering van The Last of Us. Daar keken veel fans blijkbaar naar uit, want een recordaantal kijkers heeft naar de aflevering gekeken. ‘When We Are in Need’ heeft maar liefst een 8,1 miljoen views behaald op de eerste avond. Dat blijkt uit cijfers van HBO zelf en Nielsen. Dat meldt Warner Bros. Discovery in een persbericht.
Het kijkersaantal is daarmee al met 74 procent gegroeid ten opzichte van het debuut in januari. Voor de achtste week op een rij is The Last of Us ook de meest bekeken serie op HBO Max en het gemiddelde publiek voor de eerste vijf afleveringen ligt op maar liefst 30 miljoen kijkers over alle platformen.

The Last of Us season finale op komst

Hoewel sommige fans misschien nog twee afleveringen verwachten, komt het eerste seizoen ten einde aankomende zondag. Dat is het tijd voor de season finale, die volgens actrice Bella Ramsey voor veel verdeeldheid zal zorgen.
Vervolgens zullen we nog even geduld moeten hebben voor seizoen 2 van The Last of Us. Hoewel het er initieel op leek dat de makers misschien nog even zouden wachten met het opnemen van het nieuwe seizoen, hint Pedro Pascal ernaar dat de opnames mogelijk al in 2023 van start gaan.

Populair Nieuws