The Last of Us seizoen 2 zal nog een tijd op zich laten wachten

News
maandag, 20 maart 2023 om 12:30
go1 63d4e747ae799f1675513297
Fans die niet kunnen wachten op The Last of Us seizoen 2 moeten nog even flink wat geduld hebben. Bella Ramsey heeft namelijk bekendgemaakt wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.
Nadat bleek dat The Last of Us een groot is, duurde het niet lang voordat HBO groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen. Daarna ontstond alleen wel de vraag hoe lang we erop moeten wachten, aangezien er een flinke tijdsprong zit tussen de twee games. Door een uitspraak van Pedro Pascal leek het er alleen op dat seizoen 2 sneller komt dan we hadden verwacht.
Nu is alleen duidelijk geworden dat we toch nog wat geduld moeten opbrengen. Bella Ramsey was namelijk te gast bij The Jonathan Ross Show en besprak daar de populaire HBO show, inclusief het tweede seizoen. Dat meldt The Independent.

“Het nog even gaan duren. Ik denk dat we aan het einde van het jaar beginnen met filmen of aan het begin van volgend jaar. Dus het nieuwe seizoen zal komen aan het einde van 2024 of begin 2025.”

Meer seizoenen in aantocht

Hoewel seizoen 2 dus nog even op zich laat wachten, hebben fans wel veel op naar uit te kijken. Zoals verwacht zal het nieuwe seizoen namelijk de gebeurtenissen in The Last of Us Part 2 gaan behandelen, maar de hele game past niet in één seizoen - in tegenstelling tot de eerste game.
Makers Neil Druckmann en Craig Mazin hebben bevestigd dat er nog meer seizoenen nodig zijn om de game te verfilmen. Hoeveel precies, daarover houden de twee showrunners de lippen stijf op elkaar.