Max Verstappen grote afwezige in Drive to Survive seizoen 3

News
maandag, 22 maart 2021 om 15:30
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969
Aankomend weekend gaat het Formule 1 seizoen eindelijk weer van start, maar fans kunnen nu al genieten van Drive to Survive seizoen 3 op Netflix. Opvallend genoeg is er alleen geen rol voor Max Verstappen weggelegd.
Sinds Liberty Media de rechten van Formule 1 heeft overgenomen van de stokoude Bernie Ecclestone is er veel veranderd buiten de races om. Zo doet het mediabedrijf er alles aan om nieuwe fans naar de sport te lokken, onder andere door een grote aanwezigheid op social media en YouTube. Een andere toevoeging is de Netflix-serie Drive to Survive, waarbij fans een kijkje achter de schermen krijgen bij de motorsport.
Elke aflevering van Drive to Survive wordt een ander verhaal verteld die betrekking heeft op het vorige seizoen. In seizoen 3 wordt dus gekeken naar het rumoerige seizoen van 2020, die geplaagd werd door het coronavirus. De grote uitdager van Mercedes dat jaar was Max Verstappen, maar opvallend genoeg zit de Nederlander niet in Drive to Survive. Alleen een paar verschijningen op de achtergrond is alles wat we zien van de Red Bull Racing coureur.

Waarom zit Verstappen niet in Drive to Survive?

Dat de Nederlander zich niet laat interviewen in Drive to Survive seizoen 3 zal voor sommigen niet als een verrassing aankomen. Max Verstappen heeft zich in het verleden namelijk kritisch uitgesproken over de serie. De makers zouden volgens hem namelijk woorden verdraaien en coureurs op een bepaalde manier laten zien, zodat ze passen in ‘het verhaal’.
De succesvolle coureur is daarnaast ook druk bezig geweest met zijn eigen serie. In Whatever It Takes van Ziggo Sport wordt de Nederlander op de voet gevolgd door een cameraploeg en komen we veel te weten over zijn Formule 1-carrière. Zo was zijn veelbesproken en plotselinge promotie naar Red Bull Racing niet zo heel verrassend voor Verstappen en co.

Populair Nieuws

Laatste Reacties