Nieuwe games voor maart voor Game Pass aangekondigd

News
dinsdag, 07 maart 2023 om 19:30
xbox game passf1628271615
Er zijn weer mooie games onderweg naar Game Pass. Wij zetten de eerste gratis games voor maart voor jullie op een rij.
Voor Game Pass abonnees is het altijd een feest. Microsoft voegt continu nieuwe games toe aan de abonnementsdienst en deze maand zijn dat niet de minste! Na het verschijnen van Dead Space vorige maand, maakt MicroSoft beide vervolgen gratis speelbaar voor Game Pass abonnees! Bovendien kan vanaf vandaag Guilty Gear Strive gratis gespeeld worden. Het is een toffe maand dus en daar blijft het niet bij!
Vanaf vandaag is voor Game Pass abonnees gratis speelbaar:
Binnenkort beschikbaar:
tw comingsoon 372023 53e74d21add6a3085c721f1678213286

Nog meer gratis games voor Game Pass in maart?

Game Pass is een uitstekende manier om op je Xbox Series S/X of PC nieuwe games te ontdekken. Voor een vast bedrag per maand of jaar krijg je toegang tot een enorme bibliotheek aan games om te spelen. Elke maand wisselt de samenstelling van het aanbod. Zo verdwijnt er elke maand een aantal games, maar komen er ook weer nieuwe games bij.
Zo kun je letterlijk games proberen die je misschien eerder nooit gekocht zou hebben. Het verbreedt dan ook zeker je horizon! Bovendien heeft Microsoft beloofd om games van de eigen studio's direct bij lancering meteen via Game Pass beschikbaar te maken. Zo zullen Game Pass abonnees later dit jaar meteen met Redfall en Starfield aan de slag kunnen, zodra die uitkomen.
De toegevoegde games lopen tot 21 maart, de verwachting is dan ook dat MicroSoft rond die datum opnieuw met een lijst games komt die toegevoegd gaan worden aan de immens populaire dienst. Game on!
Helaas gaan er ook weer games Game Pass verlaten. Vanaf 15 maart kan je de volgende games niet meer spelen via Game Pass:
  • F1 2020 (Console) EA Play
  • Goat Simulator (Cloud, Console, PC)
  • Kentucky Route Zero (Cloud, Console, PC)
  • Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cloud, Console, PC)
  • Paradise Killer (Cloud, Console, PC)
  • Undertale (Cloud, Console, PC)
  • Young Souls (Cloud, Console, PC)
  • Zero Escape: The Nonary Games (Cloud, Console, PC)