The Last of Us seizoen 2 wordt mogelijk al in 2023 gefilmd

News
woensdag, 01 maart 2023 om 17:30
go1 63d4e747ae799f1675513297
Momenteel doet HBO zeer goede zaken met The Last of Us. De show is zelfs zo populair dat seizoen 2 al is bevestigd en mogelijk gaan de opnames voor het seizoen al van start in 2023.
Het is een speciaal jaar voor The Last of Us. Het is namelijk tien jaar geleden dat de eerste game in de franchise uitkwam. En nu komen veel meer fans met het verhaal van Joel en Ellie in aanraking door The Last of Us serie op HBO Max. De show is enorm populair en trekt veel kijkers. Dat niet alleen, de serie zorgt ook nog eens voor een flinke verkoopboost van de games.
Initieel was het nog de vraag of The Last of Us een tweede seizoen zou krijgen, maar HBO heeft dat eerder dit jaar officieel bevestigd. Het is alleen wel de vraag wanneer seizoen 2 precies zal komen. Het wordt namelijk waarschijnlijk de bedoeling om de gebeurtenissen in The Last of Us Part 2 te vertellen. Er zit alleen een flinke tijdsprong tussen het einde van The Last of Us en het begin van The Last of Us Part 2.
Mogelijk gaat HBO alleen niet zo lang wachten. Dat blijkt uit een interview dat Collider gehouden heeft met Pedro Pascal, die de rol van Joel speelt in de serie. De acteur werd gevraagd naar wanneer The Last of Us seizoen 2 wordt gefilmd.

“Gaan de opnames van start in 2023? In welk seizoen zitten we nu? We gaan de lente in? Ja, dan is er zeker een kans.”

Censuur voor The Last of Us

De laatste aflevering van The Last of Us heeft voor nogal wat kritiek gezorgd. Niet op de serie, maar op hoe de aflevering genaamd Left Behind werd uitgezonden in de MENA-regio door de zender OSN+.
In Noord-Afrika en het Midden-Oosten is namelijk een kusscene tussen twee vrouwelijke karakters geknipt. Dat is opvallend, omdat er een eerdere aflevering met een romantische scene tussen twee homoseksuele karakters niet werd gecensureerd door de zender.

Populair Nieuws