Nieuwe iPhone 14 door Apple aangekondigd

News
dinsdag, 07 maart 2023 om 17:00
iphone 14 pro plus colorsf1670947103
Er waren al een tijdje geruchten gaande, maar er is nu eindelijk de officiële aankondiging. Apple heeft namelijk een nieuwe iPhone 14 uit de doeken gedaan.
De verschillende iPhone 14-modellen zijn afgelopen september gelanceerd door Apple, maar nu is er ineens een nieuwe versie erbij gekomen. Het gaat niet om een nieuw model naast de al uitgebrachte modellen (iPhone 14, Plus, Pro en Pro Max), maar om een nieuwe kleur. Je kan de iPhone 14 namelijk nu ineens frisse gele kleur kopen.
De nieuwe kleur is alleen niet beschikbaar voor alle iPhone 14-modellen. Alleen de iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn te krijgen in de kleurrijke variant. Het is alweer een tijdje geleden dat er voor het laatste een gele iPhone is verschenen. De iPhone 11 uit 2019 was het vorige model met die colorway.
Met de gele kleur erbij kunnen liefhebbers van de smartphone ondertussen kiezen uit een flinke selectie aan kleuren. Naast geel is de iPhone 14 ook beschikbaar in zwart, wit, rood, blauw en paars. De Pro-modellen zijn beschikbaar in spacezwart, zilver, goud en dieppaars.

Nieuwe iPhone 14 niet heel verrassend

Dat Apple nu komt met een nieuwe kleur voor de iPhone 14 is geen grote verrassing. Er gingen namelijk al langer geruchten dat er een nieuwe versie aan zat te komen. Daarnaast komt Apple de laatste jaren wel vaker met een extra kleur voor de iPhone rond de lente. Zo kwam er alpengroen bij voor de iPhone 13 vorig jaar en een paarse versie van de iPhone 12 in 2021.