The Last of Us finale gaat verdeeldheid zaaien

News
maandag, 06 maart 2023 om 16:00
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
HBO’s The Last of Us heeft iets gepresteerd dat weinig andere series of films gebaseerd op games gelukt is. Kijkers, inclusief degenen die bekend waren met de game, zijn veelal erg te spreken over de serie. Maar dat gaat de laatste aflevering mogelijk veranderen.
Het gebeurt niet vaak meer dat er geen enkele onenigheid is over de kwaliteit van een stuk entertainment. Maar over het algemeen zijn veel kijkers erg tevreden met The Last of Us van HBO. Maar Bella Ramsey, die Ellie speelt in de serie, denkt dat de seizoensfinale veel verdeeldheid gaat zaaien.
Dat kan overdreven zijn, maar in een interview met British Vogue benadrukt Ramsey twee keer dat de verdeeldheid “enorm” zal zijn. Verder gaat de actrice er niet op in wat dan precies voor de verdeeldheid gaat zorgen. Het eerste seizoen van de serie volgt het verhaal van de eerste game, wat niet verantwoordelijk is voor de verdeeldheid in de fanbase van The Last of Us.
The Last of Us Part 2 zorgt wel vaak voor verdeeldheid en het is niet ondenkbaar dat de laatste aflevering van seizoen 1 misschien al een beetje hint naar het verhaal van die game. De acteurs in de serie zijn alleen niet super bekend met de games, dus of Ramsey daarom verdeeldheid verwacht is maar de vraag. Wat er zo controversieel is aan de laatst aflevering zal moeten blijken wanneer hij uitkomt.

Wanneer verschijnt de finale van The Last of Us op HBO Max?

Seizoen 1 van The Last of Us is bijna afgelopen. De laatste aflevering wordt in de VS komend weekend op zondagavond uitgezonden. In Nederland verschijnt hij in de nacht van zondag op maandag op HBO Max. Daarna is het wachten op seizoen 2, wat mogelijk dit jaar nog opgenomen wordt.