PS5 DualSense Edge controller nu ook te krijgen bij Nedgame

News
woensdag, 01 maart 2023 om 17:00
sony ps5 dualsense edge controllerf1661325574
Wil je meer mogelijkheden tot je beschikking krijgen op de PlayStation 5, dan kan je de nieuwe PS5 DualSense Edge controller op de kop tikken. De professionele controller is nu ook te krijgen bij Nedgame.
De laatste jaren zijn pro controllers erg populair geworden, mede dankzij de opkomst van esports. Met pro controllers kan je namelijk veel instellingen naar eigen smaak afstellen, zodat je beter bent voorbereid dan je tegenstanders. Zo heeft Microsoft de Xbox Elite controllers en Sony heeft nu ook een eigen pro controller gelanceerd.
Begin dit jaar is namelijk de PS5 DualSense Edge controller verschenen. De controller was eerst alleen beschikbaar op PlayStation Direct, de eigen webwinkel van Sony, waar je verplicht moet betalen met een creditcard. Je kan de DualSense Edge nu alleen ook bij andere winkels scoren. Zo is de controller vanaf nu te koop bij Nedgame.

Is de DualSense Edge de prijs waard?

De controller heeft een adviesprijs van 239,99 euro en is daarmee niet bepaald goedkoop. Je krijgt er alleen wel een aantal handige opties voor terug. Zo krijg je naast de standaard doppen voor de sticks ook twee andere soorten doppen. Daarnaast heeft de DualSense Edge ook twee extra knoppen aan de achterkant, zodat je meer knoppen hebt die je kan gebruiken in heftige gevechten.
Het is daarnaast ook eenvoudig om op je PlayStation 5 andere instellingen voor de controller te veranderen. Zo is het mogelijk om de dead zones van bijvoorbeeld de sticks en de triggers aan te passen. Je hebt bovendien meerdere profielen om de instellingen voor op te slaan, zodat je in een handomdraai tussen settings kan wisselen.