The Last of Us seizoen 2 release komt niet hard

News
dinsdag, 30 mei 2023 om 13:00
go1 63d4e747ae799f1675513297
The Last of Us was al een groot succes als game en als serie is de populariteit niet minder. Het is dan ook geen wonder dat een tweede seizoen snel werd bevestigd. De release gaat alleen lang duren, zo denkt Francesca Orsi, hoofd van drama bij HBO.
The Last of Us seizoen 2 zou al niet bijzonder snel voor de deur staan en nu is de productie ook nog eens stilgelegd vanwege de grote schrijversstaking in Hollywood. Dat heeft geen positieve invloed op de releasedatum. Eerder meende Bella Ramsey dat het tweede seizoen ergens eind 2024 of in 2025 uit zou komen, maar HBO topvrouw Francesca Orsi weet nu vrij zeker dat het 2025 of later wordt.
Dat laat Orsi weten tegenover Deadline. Ze hoopt dat de staking snel voorbij is, anders wordt het lastig bepalen wat er tegen het einde van 2024 en in 2025 op HBO te zien zal zijn. De series waarvan ze hoopte dat ze in die periode uit zouden komen zijn tegen die tijd niet klaar als de schrijversstaking zes tot negen maanden duurt.
Orsi had gehoopt op 2025 voor The Last of Us. Momenteel zou dat nog kunnen, maar de timing van de staking roept vragen op. Hetzelfde geldt voor andere populaire series zoals The White Lotus en Euphoria.

The Last of Us probeerde onder staking uit te komen

Het ziet er nu dus niet best uit voor The Last of Us, maar de serie probeerde nog om iets gedaan te krijgen ondanks de staking. Er waren berichten dat casting door probeerde te gaan door acteurs dialogen uit de game te laten lezen, in plaats van scripts voor de serie. Die werkwijze is alleen ook neergelegd.

Populair Nieuws