Sony kondigt Days of Play aan met heel veel korting op games en meer

News
dinsdag, 30 mei 2023 om 13:30
daysofplayf1685386275
Het is bijna tijd voor de Days of Play sale van Sony. Elk jaar fleurt Sony de periode rond de vergane E3 en Summer Game Fest op met veel korting op games en accessoires. De State of Play start al snel en duurt tien dagen.
Sony heeft de jaarlijkse Days of Play aangekondigd. Dit festijn dat tien dagen duurt, biedt gamers de kans om PS5 en PS4 games, accessoires en meer voor flinke kortingen te scoren. De kortingen lopen tijdens de Days of Play meestal flink op en het voelt daarom vaak als een tweede Black Friday.
De Days of Play zullen zowel in de PS Store, de PlayStation Direct Store als in diverse (web)shops gevierd worden met diverse kortingen. Wie geïnteresseerd is hoeft niet lang te wachten, de Days of Play gaan vrijdag 2 juni al van start!
Hoewel de meeste kortingen pas op vrijdag bekend gemaakt worden, weten we nu al dat PS Plus flink in de aanbieding zal gaan. Iedereen kan 12 maanden PS Plus (Essential, Extra en Premium) tijdens de looptijd van Days of Play met 25 procent korting scoren, of je nu een lopend abonnement hebt of niet!
Sony heeft net als vorig jaar een aparte website in de lucht gebracht, waar alle deals te vinden zullen zijn.

Ook kortingen in de Gear Store

Ook de PlayStation Gear store doet mee. In de Gear store koop je jassen, t-shirts, mokken en meer kleding en hebbedingen. Wie in de Gear store gaat shoppen kan gebruik maken van de volgende aanbiedingen:
  • Op 2 juni krijgt iedereen die meer dan 50 euro uitgeeft een PlayStation beker warm/koud houder
  • Op 7 juni krijg je bij aankoop van een sweatshirt of jas 50 procent korting op een tweede exemplaar
  • Op 12 juni heeft de shop een aantal speciale PlayStation’s Picks met op games gebaseerde bundles en merchandise
Natuurlijk zullen er ook games in de aanbieding zijn in de PS Store, maar daarvoor moeten we tot vrijdag wachten. Voor nu is daar nog de kortingsplaneet aan de gang, met kortingen op games als Gotham Knights, Red Dead Redemption 2, GTA V en Destiny 2: Lightfall.