‘The Last of Us multiplayer wordt free to play’

News
woensdag, 26 oktober 2022 om 15:30
the last of us part 1 remakef1672920524
De originele release van The Last of Us had een multiplayermodus die ontbreekt in de PS5 remake. Dat heeft waarschijnlijk te maken met een aankomende multiplayer game van The Last of Us. Het is niet duidelijk wanneer deze game moet verschijnen, maar het lijkt erop dat hij free to play wordt.
Het is al een tijdje bekend dat er een multiplayer-game van The Last of Us aan zit te komen. In de eerste Last of Us-game was er een multiplayer modus inbegrepen. Een vergelijkbare modus voor The Last of Us Part 2 is uitgegroeid tot een losstaande game. Een vacature van Naughty Dog suggereert nu dat deze game free to play wordt.
De vacature is op zoek naar een Live Ops Producer ter ondersteuning van een grote aankomende multiplayer titel. The Last of Us wordt niet bij naam genoemd, maar het lijkt aannemelijk dat het om deze game gaat. Een gewenste (maar niet vereiste) vaardigheid van kandidaten is ervaring met een AAA, free to play, live service game.
Het zou zeker geen rare zet zijn om The Last of Us multiplayer free to play te maken. Steeds meer games die alleen multiplayer aanbieden gaan voor dat model. Het detail dat de game live service is, is ook geen verrassing, aangezien Sony flink gaat inzetten op live service games.

Wanneer is de release van de Last of Us multiplayer game?

Er is momenteel geen releasedatum bekend voor de multiplayer game van The Last of Us. Naar verwachting lanceert hij volgend jaar. Als het een beetje vroeg in het jaar is, kunnen de game en de HBO serie wellicht een beetje op elkaar meeliften.

Populair Nieuws