Eerste HBO's The Last of Us trailer toont intense beelden

News
dinsdag, 27 september 2022 om 10:30
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
Liefhebbers van The Last of Us hebben wat om naar uit te kijken met de aankomende serie van HBO. De zender heeft nu de eerste trailer gedropt, waarmee we getrakteerd worden op intense beelden.
HBO is één van de meeste gerenommeerde premium zenders in de Verenigde Staten. Zo is het bedrijf verantwoordelijk geweest voor series als Game of Thrones, Chernobyl, Rome, The Sopranos, Barry en The Wire. Toch lijken sommige projecten lastig om naar het televisiescherm te brengen, zoals de serie van The Last of Us.
Fans van de franchise kunnen nu gelukkig opgelucht ademhalen. HBO heeft namelijk de eerste trailer gedropt en de beelden zien er goed uit. De show zal namelijk niet alleen grotendeels het verhaal van de game volgen, de sfeer komt meteen goed over in de trailer. Kijkers zullen waarschijnlijk meerdere malen met gestokte adem naar het scherm staren.
Zo zien we hoe Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) veel gevaren zullen tegenkomen tijdens hun avontuur, van overlevenden tot aan de angstaanjagende Clickers - inclusief hun iconische geluid. Het is zeker geen eenvoudige opgave voor het tweetal om het post-apocalyptische VS te doorkruisen.
Check hier de eerste trailer van The Last of Us:

Wanneer komt The Last of Us uit?

De trailer voor The Last of Us zal waarschijnlijk voor veel hype zorgen bij fans en nieuwkomers. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben voordat de serie verschijnt op HBO Max. De release is namelijk pas in 2023 en er is nog geen specifieke datum bekend. De kans bestaat dus dat we nog flink wat maanden moeten wachten, maar HBO-topman Cases Bloys denkt dat de release ‘dichter bij het begin van 2023’ is.