The Last of Us aflevering 3 is "een van de beste tv-afleveringen ooit"

News
maandag, 30 januari 2023 om 13:00
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
De derde aflevering van HBO’s The Last of Us is nu beschikbaar. De eerste twee afleveringen werden al behoorlijk goed ontvangen. Fans vinden dat de derde aflevering de lat nog hoger legt
Let op: dit bericht bevat spoilers voor The Last of Us!
Aflvering twee van The Last of Us werd door veel fans goed ontvangen. Met name het einde, waarin Tess erachter komt dat ze geïnfecteerd is en zichzelf opoffert om Joel en Ellie te redden, liet veel fans geschokt achter.
Aflevering 3 legt de lat nog hoger dan de vorige afleveringen en de fans zijn nog meer te spreken over de heldendaden van Joel en Ellie. Ook werd er een nieuw personage aan de kijer voorgesteld.
De nieuwste aflevering week flink af van hoe hetzelfde deel van het verhaal in de game verliep. Maar veel kijkers hebben daar allerlei gevoelens bij, maar niet uitsluitend negatieve, zo blijkt uit reacties op social media. Kijker zijn weliswaar verrast door de veranderingen, noemen de nieuwe aflevering toch de beste aflevering van de serie tot nu toe. Een kijker durft zelfs te beweren dat het één van de beste stukken tv is die ooit is gemaakt.

The Last of Us keert het tij voor game-verfilmingen

Veel game fans beginnen al angstig te zweten bij de gedachte aan een film of tv-serie op basis van een game, omdat ze doorgaans niet zo best zijn. De afgelopen jaren gaat het wel de andere kant op, als is het vaak in animatie. Dat het live-action The Last of Us ook een enorme hit blijkt te geeft hoop dat er in de toekomst nog meer goede gameverfilmingen komen.

Populair Nieuws