Gelekte beelden Dragon Age Dreadwolf tonen bekend vechtssysteem

News
maandag, 06 februari 2023 om 10:00
dragon age dreadwolff1654245599
Een anonieme Reddit gebruiker heeft gameplay beelden van de nieuwe Dragon Age Dreadwolf game gelekt. Alhoewel de beelden inmiddels uit het bericht zijn gehaald, hebben genoeg mensen de beelden opgeslagen en elder geplaatst.
De beelden die zijn gemaakt komen van een play-tester die een alpha versie van Dragon Age 4 mocht spelen. Een Reddit gebruiker heeft deze beelden vervolgens tijdelijk op het platform gezet om de beelden verder te verspreiden. De video is niet meer beschikbaar, maar de Reddit gebruiker geeft een gedetailleerde beschrijven van wat we kunnen verwachten. Ook zijn kortere gelekte beelden terug te vinden op Imgur (of onderaan dit bericht)
Op het menu staat een twintig minuten durende video die één segment (of dungeon) laat zien van Dragon Age Dreadwolf die vrijgegeven zal worden wanneer de test speler zich daar comfortabel bij voelt. Volgens het bericht op Reddit is de combat real-time en dat de ontwikkelaars het een beetje afgekeken hebben van Gof of War. Het volledige fragment vindt plaats in de Gray Warden Fortress HQ van Weisshaupt. Volgens de beschrijving is de Alpha versie nog erg vaag, maar zijn alle namen van gebouwen en steden wel terug te zien. De skybox is ontzettend donker en gebouwen renderen amper tot niet in. Sommigen hebben hun textures nog niet eens. Tot slot lijkt het erop dat je niet meer kan springen in dit vierde deel van Dragon Age.

Gezelschap van een 'Knight Dude'

Het karakter wat in de video te zien is, is een Elvish Knight Class die voorzien is van een schild en een zwaard. Samen met deze Knight is er een andere ‘Knight dude’ en een vrouwelijke dwerg die bij Elvish in een party zitten. Het doel van dit gezelschap is om door een Darkspawn te vechten en bij een bibliotheek te komen.
Vorige jaar werd bekend gemaakt dat het nog wel even kan duren voordat dit vierde deel uit zal komen. Veel informatie over een releasedatum is er niet gekomen in 2022, maar wellicht zal er binnenkort meer informatie komen rondom een release date.
De volgende gelekte beelden zijn wel vrijgegeven:
tc5okhzlf1675602539
ju5xljdf1675602577