The Boys lijkt langer door te gaan dan verwacht

News
woensdag, 05 juni 2024 om 11:00
the boys seizoen 4f1708679226
Over niet al te lange tijd is het vierde seizoen van The Boys te zien op Amazon Prime Video. Volgens een oude voorspelling zou dat het voorlaatste seizoen moeten zijn. Maar dat lijkt niet meer het geval en showrunner Eric Kripke heeft geleerd geen nieuwe voorspellingen meer te doen.
Seizoen 4 van The Boys gaat binnenkort van start en voor seizoen 5 is er ook al groen licht. Op basis van oude uitspraken van showrunner Eric Kripke zou dat betekenen dat de serie ruim over helft is. Want hoewel hij nooit heeft willen zeggen hoe lang de serie precies wordt, zei hij in 2020 dat “vijf [seizoenen] creatief gezien als een mooi rond getal voelt”.
Maar Kripke zegt nu tegen Inverse dat hij beter zijn mond had kunnen houden. Hij heeft namelijk geen beste voorgeschiedenis als het gaat om correcte voorspellingen over hoe lang zijn series zouden worden. Zijn serie Supernatural gaf hij aanvankelijk ook vijf seizoenen, maar die werd uiteindelijk 15 seizoenen lang (zij het niet onder Kripke’s hoede).
Kripke erkende de onjuistheid van zijn Supernatural-voorspelling in 2020 ook al, maar nu geeft hij aan zijn lesje echt te hebben geleerd. Hij zegt dat hij er het meest naast heeft gezeten over het aantal seizoenen van een serie in de hele geschiedenis van entertainment. Hij wil zijn fout niet herhalen met een nieuwe voorspelling voor de totale lengte van The Boys, wat suggereert dat zijn eerdere voorspelling van vijf seizoenen wederom fout was.

Gaat The Boys door na seizoen 5?

Daarmee is natuurlijk niet uitgesloten dat seizoen 5 wel het laatste seizoen wordt en dat Kripke dat simpelweg nog niet mag zeggen. Maar de serie is zeker succesvol genoeg dat hij langer door kan gaan dan vijf seizoenen. Amazon staat daar in ieder geval voor open: als Kripke door wil gaan, heeft hij de volledige steun van Amazon, zo vertelde een topman van het bedrijf aan Entertainment Weekly.
Vooralsnog kunnen fans uitkijken naar het vierde seizoen van The Boys. De eerste drie afleveringen daarvan verschijnen op 13 juni. Een tweede seizoen van de spin-off Gen V is ook in de maak, maar door het overlijden van acteur Chance Perdomo wordt dat herschreven, waardoor het ook wat vertraging oploopt. Wel is de productie alweer begonnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties