Amazon besluit eer te doen aan overleden acteur Chance Perdomo

News
maandag, 06 mei 2024 om 18:00
chance perdomo gen vf1712046117
Eind maart kwam Chance Perdomo op tragische wijze aan zijn einde op 27-jarige leeftijd. De showrunners van Gen V hebben nu besloten om de acteur niet te vervangen voor seizoen 2.
The Boys is enorm succesvol op Amazon Prime Video, waardoor er zelfs is besloten om een spin-off serie te maken genaamd Gen V. De show volgt een aantal studenten met superkrachten aan Godolkin University School of Crimefighting, een school van Voight International om nieuwe superhelden op te leiden. En als ze succesvol zijn, kunnen ze zich zelfs misschien aansluiten bij The Seven.
Net zoals The Boys was ook Gen V een groot succes, met al snel de bevestiging dat er een tweede seizoen komt. Vlak voordat de productie van start zou gaan, is alleen Chance Perdomo, één van de hoofdrolspelers, overleden. De acteur verongelukte met zijn motor, waardoor er veel te vroeg een einde kwam aan een veelbelovende carrière. Naast Gen V had de acteur ook een rol in de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina.
Na het ongeluk heeft Amazon direct besloten om de productie stil te leggen, omdat er eerst besloten moest worden wat er zou gebeuren met seizoen 2 van Gen V. Daar is nu iets meer duidelijkheid over gekomen. De producenten hebben via een verklaring laten weten dat er niet een recast zal komen voor het personage van Perdomo.

“We zijn vastbesloten om zoveel mogelijk eer te doen aan de herinnering van Chance. We zullen zijn rol niet hercasten, want niemand kan hem vervangen. In plaats daarvan zullen we de tijd en ruimte nemen om de verhaallijnen voor seizoen 2 te herschrijven en de productie herstarten in mei.”

- Producenten Gen V

Held met magnetische krachten

Perdomo speelde Andre Anderson in het eerste seizoen van Gen V. Anderson is populair bij zijn medestudenten en de beste vriend van Luke Riordan (gespeeld door Patrick Schwarzenegger). In de show is Anderson ‘gezegend’ met magnetische krachten.