'The Book of Boba Fett krijgt maar 4 afleveringen'

News
woensdag, 23 december 2020 om 9:15
Aan het einde van The Mandalorian seizoen 2 op Disney + kregen we een toffe teaser van The Book of Boba Fett. Hoewel er veel potentie in een Star Wars-serie rondom de premiejager zit, wordt deze behoorlijk kort. The Book of Boba Fett krijgt naar verluidt namelijk maar vier afleveringen.
Volgens bronnen van Small Screen wordt The Book of Boba Fett geen serie zoals The Mandalorian. De serie zou namelijk behoorlijk kort worden en zelfs bestempeld zijn als miniserie met slechts één seizoen. Dat seizoen zou vervolgens ook nog maar vier afleveringen hebben. Op die manier wordt The Book of Boba Fett eerder een folder dan een heel boek.
De Star Wars spin off -serie zal gaan draaien om Boba Fett en Fennec Shand, zoals al in de korte teaser te zien was. In die teaser zagen we hoe de twee het paleis van Jabba the Hutt overnamen en iedereen, inclusief Bib Fortuna die inmiddels op de troon van Jabba the Hutt zat, afslachtte. Hiermee zal het verhaal waarschijnlijk afgetrapt worden, maar het kan daarna nog alle kanten op.

The Book of Boba Fett in december 2021 op Disney +

Veel rondom de miniserie is nog niet bekend en deze melding is een gerucht dat nog niet door producers Jon Favreau, Robert Rodriguez of Dave Filoni bevestigd is. Een ding dat we wel al weten is dat de serie in december 2021 naar Disney + komt. We moeten dus nog ongeveer een jaar wachten op de avonturen van Fett.
Ben je benieuwd wat er ook al weer in die laatst aflevering van The Mandalorian seizoen 2 gebeurde? Lees dan onze recap van aflevering 16: The Rescue.

Populair Nieuws