The Blacklist-bedenker stapt op vlak na vertrek hoofdrolspeler

News
maandag, 28 juni 2021 om 12:00
the blacklistf1624866946
Het is al een klein tijdje bekend dat hoofdrolspeler van The Blacklist Megan Boone de serie verlaat na het achtste seizoen. Toch komt hier nog een tegenslag bij. Zo vertrekt ook The Blacklist-bedenker Jon Bokenkamp de serie, die schrijver en uitvoerend producent was voor alle acht seizoenen van de NBC drama.
In een nieuwe tweet van de The Blacklist-bedenker vertelt Bokenkamp dat hij de moeilijke beslissing heeft gemaakt om de serie te verlaten. Hierbij vertelt de bedenker dat hij met zijn hele hart van de serie houdt, maar dat het na acht jaar tijd wordt om uit zijn comfortzone te stappen, iets nieuws te proberen en andere karakters en verhalen te ontdekken die in zijn hoofd rondwandelen.
De The Blacklist-bedenker ging dieper in op zijn vertrek van de dramaserie, waar hij dankbaar is voor alle fans van The Blacklist, waardoor hij met dankbaarheid de serie kan verlaten. Ook geeft de schrijver aan dat de serie vol met leven blijft en dat er nog genoeg bereikt kan worden met The Blacklist.
De schrijver en uitvoerend producent zal na het recente, achtste seizoen niet meer werkzaam zijn voor de serie, net zoals The Blacklist-hoofdrolspeler Megan Boone.

Het einde van karakter The Blacklist-hoofdrolspeler Megan Boone

Let op! Hieronder staan spoilers van The Blacklist seizoen 8.
De bekendmaking dat Jon Bokenkamp de serie verlaat komt net nadat de finale van de serie net in première was gegaan, waar ook een einde was gekomen aan Megan Boone’s karakter Elizabeth Keen. Zo was het al een tijdje bekend dat zij de serie ging verlaten na seizoen 8, waar ze in de eerste afleveringen van dit seizoen ook niet te zien was. In de finale werd haar karakter vermoord, waardoor er dus geen verdere verhaallijn meer voor de hoofdrolspeler beschikbaar is en dus de serie kan verlaten. In een recente Instagram-post neemt ze nog afscheid van de serie.
Vind jij het jammer dat de bedenker en hoofdrolspeler van The Blacklist beide de serie verlaten? Laat het weten in de reacties!