The Blacklist hoofdrolspeler vertrekt na seizoen 8

News
donderdag, 17 juni 2021 om 11:30
the blacklistf1624866946
The Blacklist hoofdrolspeler Megan Boone heeft besloten de NBC misdaadserie te verlaten na seizoen 8. De actrice was sinds het eerste seizoen te zien als hoofdpersonage Elizabeth Keen, die vanaf seizoen 9 dus niet meer te zien is.
Deadline heeft het vertrek van Megan Boone aangekondigd, waar het besluit van haar vertrek al voor seizoen 8 van The Blacklist vast stond. Hierdoor konden de schrijvers haar slotverhaal schrijven, zodat ze met een waardig afscheid de serie kan verlaten. De voornaamste reden dat The Blacklist hoofdrolspeler de serie verlaat, is zodat ze haar volgende stap kan zetten in haar acteercarrière naast de vertrouwde NBC serie.
Voordat Megan Boone te zien was in The Blacklist, had ze een hoofdrol te pakken in NBC serie Law & Order: LA, waar ze daarna de hoofdrol te pakken kreeg in de hitserie waar ze de rol van Elizabeth speelt. Voor haar is het nu tijd om de serie te verlaten. Alhoewel Megan de serie verlaat na seizoen 8, zijn James Spader, Diego Klattenhoff en Harry Lennix nog steeds te zien in The Blacklist seizoen 9.

Verhaallijn van The Blacklist

The Blacklist gaat al jaren mee als een immens populaire misdaadserie, waarvan kijkcijfers nu wel wat aan het dalen zijn. In de serie speelt Megan Boone de rol van Elizabeth Keene, een agent en profiler bij de FBI, in het team van Harold Cooper. Wanneer één van de meest gezochte criminelen ter wereld ineens voor de deur staat van de FBI, wil hij alleen praten met Keene.
Hoewel het karakter van Megan Boone aan het begin van de serie een vrij eenzijdige FB-agent is, wordt haar personage in de seizoenen erna flink uitgebreid.
Megan Boone was nergens te bekennen in acht afleveringen van seizoen 8. Toch keerde ze eind april terug in The Blacklist om haar verhaal van Elizabeth af te ronden.

Populair Nieuws