The Blacklist seizoen 7 in maart op Netflix

News
donderdag, 18 februari 2021 om 9:00
the blacklist seizoen 5 review blu ray zo vader zo dochter 140489 2
The Blacklist telt momenteel zes seizoenen op Netflix. Het zevende seizoen laat gelukkig niet meer lang op zich wachten. The Blacklist seizoen 7 komt namelijk al in maart naar de streamindienst.
The Blacklist seizoen 7 heeft even op zich laten wachten als een van de series om naar uit te kijken in 2021, maar eindelijk is het bijna zover. In maart is het seizoen op Netflix te zien. De serie komt dan niet aflevering voor aflevering, maar er kan vanaf 14 maart gelijk gesmuld worden van het hele seizoen. Intussen is seizoen 8 van The Blacklist ook al in volle gang, maar dit seizoen is nog niet beschikbaar op Netflix. Ook is er al een negende seizoen gepland, dus fans kunnen voorlopig nog wel even smullen.

The Blacklist seizoen 7 op bijzondere wijze afgerond

Omdat de coronacrisis toesloeg tijdens de opnames van The Blacklist seizoen 7, heeft de serie het seizoen op een bijzondere manier afgesloten. Nadat de serie vertraging opliep, is er besloten om op een andere manier door te gaan om het seizoen toch uit te kunnen brengen. Er zijn drie afleveringen minder gemaakt en het einde wordt niet met de gebruikelijke live-action beelden gebracht. In plaats daarvan krijg je geanimeerde scènes te zien die het einde vertellen
De volgende seizoenen zullen weer als live-action serie opgenomen worden. Het geanimeerde deel was slechts om de coronaperiode te overbruggen. James Spader keert dus weer gewoon terug als Raymond Reddington in de serie en het niveau en de richting die de serie kende, blijven behouden.