The 100 spin-off serie nog steeds op de planning

News
donderdag, 27 mei 2021 om 13:30
the 100 lexaf1622104465
We hebben het al een tijdje moeten doen zonder nieuwe afleveringen van The 100, dat bijna een jaar geleden ten einde kwam. Toch hoeven fans niet te treuren, aangezien de serie hoogstwaarschijnlijk terugkomt met een nieuwe spin-off serie. Hier wordt nu nog steeds over gesproken.
Volgens CW-baas Mark Pedowitz wordt de nieuwe The 100 spin-off nog steeds besproken. Zo zegt hij dat er discussies gaande zijn over de nieuwe serie, maar dat er nog niks verder gedaan is rondom de daadwerkelijke ontwikkeling van de prequel. Toch zegt hij wel dat er stappen gezet worden voor de serie.
Pedowitz heeft in zowel mei 2020 als in januari 2021 aangegeven dat de prequel nog steeds in leven is. Nu hij dit opnieuw aangeeft, kunnen we nu wel verwachten dat we de nieuwe serie in de nabije toekomst kunnen verwachten.

The 100 spin-off serie plot lijkt al duidelijk

De nieuwste The 100 spin-off heeft nog geen naam. Toch is er wel al een idee waar de nieuwe serie over gaat. Zo wordt het een prequel, waarvan er al een ‘backdoor-pilot’ werd gelanceerd tijdens het zevende en laatste seizoen van The 100. In deze aflevering (nummer acht van het seizoen) kunnen we zien hoe de aarde verwoest werd door een nucleaire apocalypse die het grootste deel van de mensheid ombracht.
De spin-off vindt plaats 97 jaar voor de gebeurtenissen van The 100 en volgt een groep van overlevenden die omgaan met de verwoesting van de aarde en vechten om een nieuwe samenleving te creëren van wat er nog over is van de planeet. Een releasedatum is niet bekendgemaakt voor de nieuwe The CW serie.