The 100 seizoen 7 nu te bewonderen op Netflix

  Op 26 mei 2020 verschijnt het zevende seizoen van The 100 op Netflix. Elke week zal er een nieuwe aflevering komen op het platform.

  The CW Network

  Vanaf 26 mei kunnen fans weer vol genieten van een nieuw seizoen van The 100. Dit zevende seizoen zal ook het laatste avontuur zijn die we gaan zijn van Bellamy, Clarke en de andere personages. Het laatste seizoen zal in totaal uit zestien afleveringen bestaan, die wekelijks op het platform verschijnen.

  Teaser

  De trailer van het zevende seizoen van The 100 die onlangs verscheen, toonde heftige beelden van wat we kunnen verwachten van het seizoen. In korte beelden zagen we Clarke die twijfelde over de moralen van de groep, Bellamy die huilend in elkaar stort en Octavia die we op een bepaalde locatie is. Dit belooft niet alleen heftige spanning en actie, maar ook drama rondom de hoofdpersonages.

  Anaconda

  Het verhaal van The 100 komt ten einde in het zevende en tevens ook het laatste seizoen. Eerder werd wel bekend dat er een prequel-serie zal verschijnen genaamd Anaconda. Over de prequel serie is nog niet veel bekend, maar naar verwachting zal de serie in 2021 uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.