The 100 showrunner hoopt op groen licht voor de prequel

  The 100 is klaar. De serie heeft zijn zijn laatste aflevering gehad en is voorgoed verdwenen. Als het aan showrunner Jason Rothenberg ligt keert de serie terug met een prequel. Hij hoopt op groen licht voor deze serie.

  The CW

  Rothenberg gaf dit aan in een interview met TVLine. Hij weet dat er gesprekken voor de prequel zijn en dat deze momenteel op hoog niveau gevoerd worden. Hij is zelf niet bij de gesprekken, maar hoopt snel een telefoontje te krijgen waarin hij goed nieuws krijgt. Rothenberg zou het namelijk heerlijk vinden om de avonturen uit de serie voort te zetten, al is het dan in de vorm van een prequel.

  De The 100 Prequel is al eerder geteased met een speciale aflevering tijdens de originele serie. In seizoen 7 kregen we de aflevering Anaconda te zien. Jammer genoeg is hierna niets meer vernomen van de mogelijke prequel die zich ruim 100 jaar voor de serie af zou moeten spelen.

  The 100 na 100 afleveringen afgelopen

  The 100 is onlangs, na 100 afleveringen geteld te hebben, afgelopen. De serie kent zeven seizoenen waarin een post-apocalyptische wereld centraal staat. Afgelopen week kwam er met de laatste aflevering The Last War een einde aan de serie, nadat er een aantal bizarre wendingen voorbij kwamen. Zo stierf een geliefd personage tot verontwaardiging van de fans en ging het verhaal in een stroomversnelling op zijn einde af. De serie heeft ruim 6 jaar gelopen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.