Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids bevat toffe verwijzing naar oudere titels

  Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids is nu een paar weken uit en fans weten steeds meer geheimen te ontrafelen van de uitbreiding. Zo zijn er nu ook twee toffe verwijzingen ontdekt naar de oudere Assassin's Creed-games, waarbij je zelfs de optie hebt om de old school gameplay terug te krijgen.

  Fans hebben een toffe verwijzing gevonden naar Assassin's Creed II in de nieuwe uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla. In Ierland zijn namelijk verschillende vogelhuizen te vinden die doen denken aan de pigeon coops uit Monteriggioni, de locatie waar Ezio Auditore da Firenze ook op avontuur ging. Toch is het niet de enige verwijzing naar de oudere Assassin's Creed-titels.

  Er is namelijk ook een nieuwe missiestructuur toegevoegd aan de game die doet denken aan de Sync-bonus mechanic. In Wrath of the Druids draagt deze alleen wel de naam King's Pleas. Deze mechanic brengt namelijk extra doelen mee die je tijdens de Royal Demands-missies speelt. In de Assassin's Creed-games voor Origins bestonden deze extra opdrachten als een manier om spelers extra uit te dagen en dat wordt nu in Assassin's Creed Valhalla ook opnieuw geintroduceerd.

  Door de extra opdrachten te volbrengen, zoals onopgemerkt blijven tijdens een diefstal, kun je extra voorwerpen verdienen die je in de game vervolgens kunt gebruiken om bijvoorbeeld armor te kopen. De terugkeer van de bonus-mechanic is voor veel fans dan ook erg welkom, gezien de moeilijkheidsgraadvan de games sinds Origins toch een beetje omlaag is gegaan. Veel fans hebben het gevoel dat een plannetje smeden en rondsluipen niet meer nodig is, omdat je met je magische wapens vijanden binnen een paar minuten toch wel doormidden gehakt hebt.

  Blijf op de hoogte met onze Assassin's Creed Valhalla hub

  Wil je meer weten over Assassin's Creed Valhalla, haar uitbreidingen en handige tips om de wereld goed door te komen? Check dan snel onze nieuwe Assassin's Creed Valhalla hub! Daar vind je naast het laatste nieuws ook tal van tips rondom de beste wapens, armor en natuurlijk alles over de nieuwe vaardigheden die je in de game kunt vinden.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.