Tears of the Kingdom update fixt groot probleem

News
vrijdag, 19 mei 2023 om 12:00
tears of the kingdom flyingf1683724796
De afgelopen week hebben veel fans al kunnen genieten van Zelda: Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Spelers hebben al veel ontdekt in de game, maar niet iedereen lijkt die kans te hebben gehad. Een nieuwe patch moet die spelers uit de brand helpen.
Nintendo staat niet bekend als uitgever die games in een beroerde staat oplevert. Ook Tears of the Kingdom doet het voor de meeste spelers naar behoren. Maar er was een probleem met de quest “The Closed Door”.
Het kon namelijk gebeuren dat je deze quest niet kon uitspelen terwijl je wel alles had gedaan dat daarvoor een vereiste was. Dat was flink balen, want het ging hier om een main quest en bovendien de eerste main quest in de game. Dat is dus meteen een vervelende quest om niet uit te kunnen spelen, aangezien het overgrote deel van de game pas na deze gesloten deur zit.
Gelukkig is dat probleem verholpen in versie 1.1.1 van de game, die je nu kunt downloaden. Als je het probleem al tegen was gekomen is het na het downloaden van de game automatisch verholpen, dus je hoeft niet opnieuw te beginnen. Er zijn nog meer problemen aangepakt met deze update, maar Nintendo gaat er verder niet op in wat er precies is veranderd.

Tears of the Kingdom verkoopt bijzonder snel

De meeste spelers lijken geen last te hebben gehad van deze bug, want in de afgelopen week is het internet vooral overspoeld met positieve reacties op Tears of the Kingdom. Spelers hebben veel lol met het maken en delen van Ultrahand-creaties. De verkoopcijfers liegen er ook niet om: Tears of the Kingdom is de snelst verkopende Zelda ooit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties