Deze site geeft Tears of the Kingdom spelers Ultrahand inspiratie

News
woensdag, 17 mei 2023 om 12:00
tears of the kingdom flyingf1683724796
In Zelda: Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kun je met Ultrahand bijna alles maken wat je wil. Dat wil alleen nog niet zeggen dat je ideeën hebt voor wat je zoal kunt maken. Een nieuwe website helpt je op weg.
Tears of the Kingdom heeft misschien wel één van de meest machtige vaardigheden uit de hele Zelda-serie geïntroduceerd. Met Ultrahand kun je van alles en nog wat aan elkaar vastmaken om bijvoorbeeld voertuigen te bouwen. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst bedenken wat je wil maken.
Er zijn in de game zelf voorbeelden te vinden, maar echt gekke ideeën zal Tears of the Kingdom je niet zomaar aanreiken. Daarvoor kun je sindskort wel terecht op Zeldabuilds.gg. Hier kunnen spelers hun zelfbedachte creaties delen met andere fans.
Bij elke creatie is een screenshot van het bouwwerk te zien, samen met een lijst van benodigde materialen. In sommige gevallen staan alleen de benodigde Zonai devices vermeld, maar je kunt ook andere materialen op de lijst zetten. Creaties die momenteel al op de site te vinden zijn, zijn onder andere een Trojaans paard, een lanceervoertuig voor een Wing-vliegtuig, een helikopter en Gumby.

Tears of the Kingdom spelers moeten wennen aan Ultrahand

Deze website bewijst maar weer eens dat je onverwachte dingen kunt doen met Ultrahand. Voor elke geweldige creatie die je op social media vindt, zijn er ook veel spelers die goede pogingen op hilarische wijze in het water zien vallen. Voor die mensen is de nieuwe website misschien wel een redding.

Populair Nieuws