De Zelda: Tears of the Kingdom Nintendo Switch OLED lijkt gelekt

News
vrijdag, 30 december 2022 om 15:30
zelda tears of the kingdom artf1663164801
Het heeft lang geduurd maar volgend jaar is het eindelijk zover: het langverwachte vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Tears of the Kingdom, verschijnt in mei. Behalve de game lijkt Nintendo ook nog eens een speciale Switch OLED op de planning te hebben staan.
Foto’s van een Switch OLED met een The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom thema zijn opgedoken op Reddit. De foto’s tonen de doos en de Switch zelf. De speciale Switch heeft gouden Joy-Cons, waarvan de linker een groen motief heeft en de rechter witte markeringen. De dock is wit met gouden markeringen en ook op de achterkant van de Switch zelf zijn markeringen te zien.
Nintendo heeft de Tears of the Kingdom Switch OLED nog niet bevestigd. Het zou niet de eerste keer zijn dat het bedrijf een speciale editie van de handheld uitbracht rondom de release van een grote game. Eerder kregen onder andere Splatoon 3, Pokémon Scarlet en Violet, Animal Crossing, Monster Hunter Rise en Mario Odyssey een eigen Switch (OLED).

Wanneer verschijnt Zelda: Tears of the Kingdom?

Nintendo maakte afgelopen september eindelijk de releasedatum voor het vervolg op Breath of the Wild bekend: 12 mei. Ook kregen we een trailer waarin oude reliëfs en Link op een soort stenen vogel te zien waren samen met een nieuw logo. Verder is er nog niet veel bekend over de sequel, maar het zou kunnen dat de game online-functionaliteiten krijgt.