Take-Two hint op releaseperiode GTA 6

News
woensdag, 09 augustus 2023 om 11:00
gta 6f1626425209
Het is alweer een tijdje geleden sinds Rockstar Games GTA 6 aankondigde. Wanneer we de game kunnen verwachten is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat moederbedrijf Take-Two hint op een releaseperiode.
In het meest recente inkomstenrapport van Take Two wordt GTA 6 maar kort genoemd. Het enige wat er over de game geschreven wordt is dat de actieve ontwikkeling ‘in volle gang’ is. Opvallend is wel dat CEO Strauss Zelnick in het rapport erop hint dat het bedrijf in het fiscale jaar 2025 met iets groots komt. Dit jaar zou een ‘aanzienlijk omslagpunt hebben’ waarvan Take-Two denkt ‘dat het nieuwe recordniveaus van operationele prestaties zal omvatten’.
Waarschijnlijk doelt Zelnick hiermee op Grand Theft Auto 6. Eerder liet hij al weten hoge verwachtingen te hebben voor de game. Volgens de CEO is de game een product dat de lat verlegt voor alle vormen van entertainment. Het fiscale jaar 2025 loopt van april 2024 tot maart 2025, dus mocht het inderdaad om GTA 6 gaan kunnen we de game ergens in deze periode verwachten.

Red Dead Redemption port

Eerder deze week kondigde Rockstar Games ook een andere game aan, namelijk een port van Red Dead Redemption voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Deze port bevat maar een paar verbeteringen hier en daar en is dus geen remake of remaster waar veel fans op hadden gehoopt. De aankondiging leverde dan ook een hoop kritiek op onder fans, met name wegens het hoge prijskaartje. Op dat laatste kritiekpuntje heeft Zelnick nu gereageerd.

Populair Nieuws