5 Assassin’s Creed games snel gratis te spelen

News
woensdag, 09 augustus 2023 om 10:30
assassins creed valhalla artworkf1619781989
Het is niet altijd financieel haalbaar om elke game die je interessant vindt maar te kopen. Als je interesse hebt in de Assassin’s Creed-reeks, kun je je binnenkort helemaal uitleven. Je kunt maar liefst 5 games in de reeks gratis proberen.
Als je al een tijdje een oogje hebt op Assassin’s Creed, maar de duik nog niet hebt genomen, komt er een mooi weekend voor je aan. Van 10 tot en met 14 augustus kun je namelijk verschillende Assassin’s Creed games gratis uitproberen. Je krijgt dan toegang tot de volledige versie van de game.
De specifieke titels die je gratis kunt spelen zijn Assassin's Creed 2, Brotherhood, Revelations, Black Flag, en Valhalla. De proefperiode geldt op PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. Het kan per platform alleen verschillen of alle vijf de games ook daadwerkelijk meedoen.
Als één van de games je bevalt, kun je hem tijdens en na de proefperiode met korting scoren. Op Xbox geldt zelfs een actie waarbij je één Assassin’s Creed koopt en er twee gratis krijgt. De progressie die je tijdens de gratis proefperiode hebt gemaakt kun je houden wanneer je de game eventueel koop.

Assassin’s Creed Mirage staat voor de deur

Als je liever een nieuwe Assassin’s Creed speelt, moet je nog even geduld hebben. Later dit jaar verschijnt namelijk een nieuwe titel in de reeks: Assassin’s Creed Mirage. Die game verschijnt op 12 oktober en zal wat meer lijken op de oudere games in de franchise dan op recente titels als Valhalla.