Super Mario Bros. Wonder nu al met korting te scoren!

News
donderdag, 26 oktober 2023 om 13:00
nswitch supermariobroswonder 07f1697545929
De nieuwe Super Mario Bros. is eindelijk uit! Hoewel Nintendo-games niet vaak in de aanbieding zijn, is de game nu toch al redelijk goedkoop te scoren. Je kunt hier en daar al snel ruim een tientje besparen.
Het is een drukke maand voor grote games, dus alles meteen in huis halen is niet heel vriendelijk voor de portemonnee. Mocht je Super Mario Bros. Wonder in eerste instantie hebben laten liggen, maar na het zien van de reacties toch zin hebben in de game, dan kun je nu wat besparen. Bij meerdere winkels is hij al aardig onder de adviesprijs van 60 euro gezakt.
Bij Amazon is er ook nog kans dat je nog meer korting kunt krijgen. Sommige klanten kunnen bij een aankoop van 25 euro of meer namelijk nog eens 5 euro korting krijgen. Of je daarvoor in aanmerking komt, kun je hier bekijken.

Super Mario Bros. Wonder nog goedkoper te scoren

Overigens is er nog een manier om de game goedkoop te scoren. Dat is zelfs nog goedkoper dan hierboven vermeld, maar je moet wel bereid zijn om een game in te leveren die je niet meer speelt om de korting te krijgen. Er geldt namelijk een inruilactie bij Game Mania.
De reviews van Super Mario Bros. Wonder waren vrij positief. Velen noemen het de beste Super Mario Bros.-game sinds Super Mario World. Ook bij ons scoorde de game goed, we waren in het bijzonder te spreken over de Wonder Flower, die elk level compleet op zijn kop kan zetten.