Scoor Super Mario Bros. Wonder nu al voor een spotprijs!

News
donderdag, 19 oktober 2023 om 12:00
super mario bros wonderf1687359726
Er staat weer een nieuw avontuur van Super Mario op het programma. Maar oktober is druk wat betreft games, dus als je alle interessante titels wil spelen, kan dat aardig wat gaan kosten. Gelukkig kun je Super Mario Bros. Wonder nu al voor een spotprijs scoren.
Nintendo-games zijn niet de duurste games op de markt, maar ze zijn zelden significant afgeprijsd. Toch kun je Super Mario Bros. Wonder nu al met korting scoren. Wel moet je eerst even je bestaande Switch-collectie doornemen.

Scoor Super Mario Bros. Wonder met korting bij Game Mania

Want bij Game Mania geldt nu een inruilactie voor de nieuwe Mario-game. Bij inlevering van één deelnemende Switch-game krijg je Super Mario Bros. Wonder voor nog maar 35 euro, een korting van 25 euro. Mocht je dus een game hebben die je nooit meer speelt en op de lijst van Game Mania staat, dan kun je flink besparen op de nieuwe Mario.
Super Mario Bros. Wonder zorgt voor een frisse wind in de franchise. Zo zijn er nieuwe power-ups en zelfs een systeem om te veranderen welke vaardigheden Mario precies heeft. Er is ook een ongekend groot aantal speelbare personages, waaronder Daisy, die nog nooit eerder speelbaar is geweest in een Mario-platformer.
Mario's nieuwe avontuur verschijnt deze week, namelijk op 20 oktober. De inruilactie van Game Mania loopt tot 3 november. Je hebt dus nog ruim de tijd om te bedenken of je een game hebt om voor deze korting in te leveren.