EA Sports FC 24 update fixt groot probleem met de bal

News
donderdag, 26 oktober 2023 om 12:00
ea sports fc 24 groepsfotof1689600432
De bal is een vrij essentieel onderdeel van een potje voetbal. In een game als EA Sports FC 24 moet hij zich dan ook een beetje behoorlijk gedragen, maar dat ging de laatste tijd vaak mis. Een nieuwe update moet dat verhelpen.
Er komt een nieuwe update voor EA Sports FC 24, waar spelers vast blij mee zijn. De afgelopen week was er namelijk een vervelende bug, die zorgde dat de bal kon blijven plakken aan het been van een dribbelende speler. Dezelfde bug maakte het ook onmogelijk om de speler aan wie de bal bleef plakken te tackelen, dus diegene kon scoren door domweg het doel van de tegenstander in te lopen.
EA loste dit probleem tijdelijk op door de Trickster+ PlayStyle onbruikbaar te maken in de Ultimate Team-modus. Maar de nieuwe update komt als het goed is met een permanentere oplossing. In de patch notes staat het probleem als eerste vermeld onder de aangepakte problemen in de Gameplay-sectie.
Dat betekent helaas nog niet dat de Trickster+ PlayStyle meteen weer wordt toegevoegd aan de Player Items waar hij af is gehaald. EA gaf eerder aan dat er pas nadat een update het probleem van de plakkende bal oplost, wordt gekeken naar het herintroduceren van Trickster+. Wanneer die PlayStyle terugkomt is dus nog niet duidelijk.

Wanneer komt de nieuwe EA Sports FC 24 update uit?

Het is helaas nog niet bekend wanneer de nieuwe update precies uitkomt. EA geeft aan dat hij “snel” beschikbaar is voor alle platforms. Het is de vierde van ongetwijfeld nog vele Title Updates voor de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties