Super Mario Bros. Wonder mod onthult gekke beelden

News
donderdag, 26 oktober 2023 om 10:30
super mario bros wonderf1687359726
De nieuwe Super Mario-game schotelt spelers een aantal bijzondere ervaringen voor. De nieuwe Wonder Flower kan elk level flink op zijn kop gooien. Maar het blijkt dat sommige levels nog veel gekker kunnen worden wanneer je de game een beetje aanpast.
Een Super Mario Bros. Wonder level kan heel anders eindigen dan het begint. Elk level verandert behoorlijk wanneer je een Wonder Flower opraapt. Eén van de effecten die al in de vroege trailers te zien was, is dat de torso van Mario in sommige levels heel lang kan worden.
Wanneer dat gebeurt, verandert het hele level, inclusief Mario (of een ander speelbaar personage) in een soort schimmenspel. Dat blijkt een reden te hebben, want de lange Mario ziet er zonder dat silhouet-effect niet best uit. Er is namelijk geen speciaal model voor lange Mario: zijn torso wordt letterlijk uitgerekt tot het een sort blauwe buis is, zo is ontdekt door een modder die het silhouet-effect heeft weggehaald.
Voor de andere speelbare personages geldt ongeveer hetzelfde. Alleen Peach wijkt af, aangezien het bij haar de rok is die wordt uitgerekt. De meeste personages komen er nog redelijk mee weg, maar de uitgerekte torso van Toad en Toadette ziet er bijzonder uit. Dankzij het vest dat deze personages dragen lopen er allerlei vreemde strepen over hun lichaam.

Super Mario Bros. Wonder goed ontvangen

Super Mario Bros. Wonder wordt tot dusver heel goed ontvangen. De reviews zijn erg positief en spelers kunnen ook goed genieten van de game. De game kreeg ook, samen met Spider-Man 2, een groot compliment van de maker van Kriby en Smash Bros.