Suicide Squad: Kill the Justice League weer uitgesteld, maar deze keer op één platform

News
woensdag, 20 december 2023 om 16:00
suicide squad kill the justice leaguef1677230546
Suicide Squad: Kill the Justice League is nu al meerdere keren uitgesteld. De release van Rocksteady’s nieuwe is nu opnieuw verplaatst, maar wel voor slechts één platform.
Toen Suicide Squad: Kill the Justice League in 2020 werd aangekondigd, was de planning dat de game in 2022 zou uitkomen. Aan het begin van dat jaar werd de nieuwe titel van Rocksteady alleen uitgesteld naar 2023. En ook dit jaar werd de game weer uitgesteld, deze keer naar 2 februari 2024.
Het houdt maar niet op, want Rocksteady heeft de releasedatum van Suicide Squad: Kill the Justice League opnieuw opgeschoven. Deze keer gaat het opvallend genoeg alleen wel om één platform, namelijk op de Epic Games Store. Die versie moet nu verschijnen op 5 maart 2024, zo heeft Rocksteady laten weten op Discord.
Waarom alleen die versie wordt uitgesteld heeft de ontwikkelaar niet bekendgemaakt. Pre-orders van Suicide Squad: Kill the Justice League op de Epic Games Store zullen automatisch geannuleerd worden en spelers krijgen hun geld terug.

Groot lek van Suicide Squad

Rocksteady en Warner Bros. zijn ondertussen ook bezig om een enorme stroom aan informatie over de game tegen te houden. Er zijn namelijk veel leaks over Kill the Justice League uitgekomen, waaronder welke DC-personages in de game verschijnen en het lot van Batman. Rocksteady zegt erg teleurgesteld te zijn en roept spelers op om zoveel mogelijk spoilers te vermijden.