Veel details Suicide Squad: Kill the Justice League gelekt, Rocksteady 'teleurgesteld'

News
dinsdag, 19 december 2023 om 12:30
suicide squad kill the justice league teamf1681459602
Er worden al langer details van Suicide Squad: Kill the Justice League gelekt, maar nu is er sprake van een ware vloedgolf aan informatie. Ontwikkelaar Rocksteady is teleurgesteld en waarschuwt spelers voor spoilers.
In november werd er een alpha-test georganiseerd voor Suicide Squad: Kill the Justice League. Het lijkt erop dat niet alle testers zich hebben gehouden aan de non-disclosure agreement, want sinds de test duiken er mondjesmaat details op over de game. Nu is er alleen een hele golf aan informatie over Kill the Justice League gelekt.
Zo zijn er details naar buiten gekomen over DC-personages die in de game zullen verschijnen, die eerder niet bekend zijn gemaakt. Ook zijn er audiobestanden met daarop het lot van Batman te horen, één van de Justice League-leden die de Suicide Squad moet ombrengen. Sinds het lek probeert uitgever Warner Bros. alle screenshots te verwijderen van social media.

Waarschuwing voor spoilers

Ontwikkelaar Rocksteady Studios heeft nu een verklaring uitgebracht over de leaks. De studio zegt erg teleurgesteld te zijn in alle informatie die naar buiten komt, omdat de ontwikkelaar ernaar uitkijkt om spelers zelf de game en het verhaal te ervaren. Rocksteady roept spelers dan ook op om spoilers zoveel mogelijk te vermijden en het plezier van anderen niet te verpesten door spoilers te delen.
Suicide Squad: Kill the Justice League staat gepland om uit te komen op 2 februari 2024, nadat hij eerder dit jaar was uitgesteld. De game verschijnt op de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.