Stray release uitgesteld naar begin 2022

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 15:30
stray ps5f1627634782
Stray, één van de games die tijdens de PS5 reveal uit de doeken werd gedaan, is uitgesteld. De nieuwe Stray release staat gepland voor begin 2022. De game waarin je als en kat speelt die een dystopische stad ontvlucht toonde daarnaast ook de eerste gameplaybeelden.
Uitgever Annapurna Interactive heeft tijdens haar showcase gisteravond de eerste gameplaybeelden van sci-fi kattengame Stray uit de doeken gedaan. Met een uitgebreide demo kregen fans alvast een eerste blik op de titel, terwijl vervolgens werd afgesloten met teleurstellend nieuws. De game is namelijk uitgesteld naar 2022. Begin 2022 moet de game nu verschijnen.
De in vijf minuten-durende trailer neemt Swann Martin-Raget, gameproducent bij BlueTwelve Studio, je aan de hand bij de beelden. Zo krijg je te zien hoe de zwerfkat zich door de wereld begeeft, puzzels oplost en het opneemt tegen vijanden. De kat wordt tevens bijgestaan door een kleine drone genaamd B-12.
Bekijk de eerste beelden hieronder zelf!

Stray één van vele uitgestelde games

Stray is zeker niet de enige titel die in 2021 is uitgesteld naar het volgende kalenderjaar. Games als Hogwarts Legacy, Gotham Knights, God of War Ragnarok en nog vele anderen gingen de indietitel voor af. Een paar weken geleden werd Ghostwire Tokyo bijvoorbeeld ook nog uitgesteld. Opvallend is dat die titel van Bethesda net als Stray gepland stond voor een release in oktober. Tenminste, dat was de indicatie van een eerdere PlayStation-reclame. Nu staan beide titels voor begin 2022 op de planning.

Populair Nieuws