Harry Potter game Hogwarts Legacy uitgesteld

  Voor Harry Potter-fans is er slecht nieuws. Hogwarts Legacy is namelijk uitgesteld. De game die eigenlijk nog dit jaar uit zou komen, is nog niet wat de ontwikkelaar voor ogen heeft en komt pas in 2022 uit.

  De melding van het uitstel kwam via het Twitter-kanaal van Portkey Games die de game samen met Avalanche Software ontwikkelt. Een precieze reden voor het uitstel is er niet, maar in de tweet wordt gemeld dat er 'meer tijd nodig is om gamers en fans van de Wizarding World games de best mogelijke ervaring te geven'. Daarom is de releasedatum verschoven naar 2022.

  Hogwarts Legacy wordt een open wereld spel in de wereld van Harry Potter

  Hogwarts Legacy is een veelbelovende game die zich in en rondom Zweinstein af zal gaan spelen. De game zal volledig open wereld bieden, waarin de magische wezens, toverspreuken en bekende personages uit het Harry Potter universum voorbij komen. De game speelt zich flink wat jaren voordat Harry Potter in Zweinstein kwam af.

  Met een setting in de 19e eeuw speelt de game zich zelfs af voordat Perkamentus op Zweinstein was. Als een nieuwe tovenaarsstudent kom jij op de school aan, waarna je in een enorm RPG-avontuur leert toveren. Het plot en verdere details zijn nog niet onthuld. In onze special kun je lezen wat we allemaal al weten over de game.

  De game stond oorspronkelijk gepland voor een release in 2021, maar komt nu dus later uit. Zodra Hogwarts Legacy uitkomt zal deze verschijnen voor PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One en Series X/S.

  Hogwarts Legacy

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.