Gotham Knights release uitgesteld naar 2022

News
maandag, 22 maart 2021 om 9:15
3724324 gotham knights logo 1f1598121549
Er is wederom een grote game release uitgesteld. Dit keer gaat het om Gotham Knights, het nieuwste Batman-project van Warner Bros. Montréal. Het gaat niet om een paar weken of maanden: de game komt nu pas uit in 2022.
Het officiële Twitteraccount van de game heeft laten weten dat Gotham Knights zijn beoogde release in 2021 niet meer gaat halen. Daarmee voegt de game zich in opvallend lange lijst games die sinds het begin van het jaar al zijn uitgesteld. Met het uitstel naar 2022 is dit een van de drastischere vertragingen.

Waarom komt de Gotham Knights release pas in 2022?

Het statement rondom het uitstel treedt niet in al te veel detail. De game zou meer tijd krijgen om de best mogelijke ervaring te leveren. Invloed van de pandemie wordt niet expliciet genoemd, maar het is tegenwoordig vaker wel een factor dan niet.

Wat kunnen we van Gotham Knights verwachten?

Gotham Knights is een open-world game die zich af zal spelen na de dood van Batman. Je zult dan ook niet spelen als de Caped Crusader zelf, maar als zijn bondgenoten Robin, Nightwing, Batgirl en Red Hood. Ondanks dat de game enkele overeenkomsten heeft met de Batman: Arkham-serie houdt deze geen verband met die verhaallijn.
Er is binnen 2022 geen release window bekendgemaakt. Hoe lang het wachten dus zal worden is niet geheel duidelijk. Het team laat wel weten meer te willen laten zien in de komende maanden, dus fans komen niet helemaal droog te staan.

Populair Nieuws